Regisztráció

Amennyiben tagja vagy csapatunknak, kérjük regisztrálj oldalunkra!

Miért érdemes regisztrálnod? Miben segítünk egymásnak?

A megadott kapcsolattartási és a gyermek(ek)re vonatkozó adatok szükségesek mindennapjaink, a versenyek, csoportok, órarendekbe sorolás miatt. Az edzőn kívül ezeket az adatokat nem adjuk tovább a csapat tagjainak sem.

Hozzáférsz a fórum rendszer bejegyzéseihez, szabályozhatod az értesítéseket, mi érdekel! Mit is jelent ez?

Értesülsz róla, ha az edző, vagy a csapat, a szülői közösség tagja fórum témát nyit meg. Ehhez hozzászólhatsz, válaszolhatsz a korábbi hozzászólásokra, eldöntheted, hogy kapj-e a hozzászólásokról, válaszokról email értesítést. Akár akkor is, ha Te nem szólsz hozzá.

Nyithatsz te is fórum témát!

Pl. egy utazás megszervezéséhez egy fellépésre, versenyre, vagy ami épp szükséges. Erről minden tagunk automatikusan email értesítést kap, ugyanakkor szabályozhatod, hogy témád hozzászólásairól kapj-e értesítéseket emailben, vagy sem.

Később lehetőséget biztosítunk privát, kis csoportos fórum témák és értesítések elérésére is.

Ezzel a rugalmas és biztonságos megoldással egyszerűbbé és megbízhatóvá válik a kapcsolattartás, mert biztosan nem maradsz le semmi fontosról, és biztosan nem kapsz email üzeneteket arról, amiről nem szeretnél.

A regisztráció önkéntes, minden esetben adminisztrátori jóváhagyáshoz kötött, de ha csapatunk tagja vagy, kérjük regisztrálj!

Szülő adatai

Gyerekek adatai

A megosztás segítség! Köszönjük szépen!