Figyeljetek fiúk! Szeretnétek valaha űrhajósok lenni? Leszállni a holdra? Tudjátok mivel érhetitek el a szükséges képességeket? Az ebből a célból fejlesztett Aerobikkal!

Azt gondolják sokan, hogy az aerobik egy “lányos” sportág! Pedig tudjátok az aerobik a világ egyik legfiatalabb sportja, a módszer, ahonnan az aerobic a nevét kapta, dr. Kenneth Cooper nevéhez fűződik, akit az USA hadsereg és a haditengerészet orvosaként a ’60-as évek elején arra kértek fel, hogy az űrhajósok fizikai felkészítésében és mérésében is vegyen részt!

A fiúk körében jelenleg kevésbé népszerű sportág valójában a fiúk legnehezebb körülmények közötti fizikai helytállásának érdekében lett kifejlesztve! Nélküle a Holdra sem jutottunk volna el!

Éppen ezért különösen igaz, hogy a jövőbeni sportágválasztás megalapozása érdekében nektek fiúknak is érdemes óvodás korban az aerobik alapképzést választani!

Fiúk! Az űrhajósok mindenre képesek! Képezzétek magatokat az Ő módszerükkel már az óvodában, hogy Ti is bármire képesek legyetek a sportokban és az iskolai teljesítményetekben is!

Jelentkezzetek most az Ajkai Aerobik Sportegyesület óvodás alapképzésére!

[wpforms id=”574″]

A megosztás segítség, köszönjük szépen!