Jelentkezési űrlap 2019-2020

Óvodás lesz gyermeke? Még nem választott számára sportolási lehetőséget? Válassza az Ajkai Aerobik Sportegyesület alapozó képzéseit helyben, Ajka Város Óvodáiban!

Szeretettel várjuk a gyermekeket, hogy a megszokott óvodai környezetben, életkoruknak megfelelő játékos módon elsajátíthassák az aerobik sport alapjait!

Tervezett időpontjaink:

Patakparti óvoda (hétfő 15:45-16:30), Hétszínvirág óvoda (kedd 15:45-16:30),  Zöldikék óvoda (szerda 15:45-16:30), Vizikék óvoda (csütörtök 15:45-16:30), Katica óvoda (péntek 15:45-16:30)

Hamarosan találkozhatnak az óvodákban plakátjainkkal, melyen az első nyílt foglalkozás időpontja szerepelni fog!

Miért érdemes jelentkezni csapatunkba? Mit nyújtunk a gyerekeknek?

Vidámságot, szeretetet, szórakozást, biztonságot, élményt, izgalmakat, sikereket, tudást, önbizalmat, fejlődést és elismerést, míg az egészen pici kezdő óvodástól akár a profi aerobik versenyző szintjéig juthatnak.

Az aerobik alapozó képzés elkezdése óvodás korban előkészíti annak lehetőségét, hogy iskolásként bármely általa választott sportágban kiválóan megállja helyét gyermeke!

Csonkáné Krützner Márta az Ajkai Aerobik Se. alapítója és vezetője óvodapedagógusként és gyakorló óvónéniként minden pedagógiai és edzői végzettséggel rendelkezik az ovisok biztonságos képzéséhez. A gyerekek is nagyon szeretik.

Tegyük közösen az aerobik sportot és az egészséges mozgásfeljődést a legkedvesebb tevékenységgé gyermeke számára! Irassa be Őt most a 2019-2020-as óvodai nevelési évre! Tíz év tapasztalatával és eredményeivel várjuk Önt szülői közösségünkbe!

Kérjük töltse ki jelentkezési űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

További információk: Csonkáné Krützner Márta, +36209759496 csonkane.marti@gmail.com

A megosztás segítség! Köszönjük szépen!