Közösség

Közösségünk ereje a kitartás és a szorgalom, hiszen akár a sportoló gyerekeket, akár a szülőket nézzük, mindenkinek hatalmas teljesítmény az edzések, versenyeken való részvétel.

Sportolóink között testvéri szeretet alakul ki nem csak közvetlen csapattársaik, hanem a kisebbek és a nagyobbak között is. Ez a szeretetteljes légkör nem csak biztonságot nyújt a kezdőként bekerülőknek, általa a gyerekek egymást is kitartóan, türelemmel segítik, pl. a nyújtások, vagy egy elem megtanulása során. A kisebbek pedig örömmel fogadják el a tudást nagyobb társaiktól, ami rengeteget segít a fejlődésükben.

Szülői közösségünk hatalmas lelkesedéssel, kitartással és bölcs türelemmel vesz részt csapatunk életében, a gyerekeket támogatva minden áldozatot készek meghozni a sikerért. Nap mint nap az edzésekre hordva őket, vagy az ország túlsó felére utazva versenyre szurkolnak velünk versenyzőink sikereiért.

Mindenkinek hálásak vagyunk ezért a sok odaadásért és szeretettel várjuk azokat, akik ennek a közösségnek részévé szeretnének válni.

A megosztás segítség, köszönjük szépen!