Izgalmakkal teli évünk volt az idei. Fantasztikus teljesitményt nyújtottak a gyerekek egész évben, kis vidéki csapatként sokszor álltunk a dobogón. Már “számon tartanak” minket versenytársaink és sok dicséretet kaptam más, nagy egyesület vezetőitől is, hogy milyen ügyesek és szorgalmasak a gyerekek a csapatunkban.

Farkas Petra, Bukovics Petra, Dobay Viktória és Tóth Adrienn aranyérmesek a felnőtt step versenycsoportban

Vannak célok, amik mindannyiunkat motiválnak, például Felnőtt step csapatunk, akik szerettek volna a döntőben a dobogó legfelső fokára állni. Aranyérmet akartak és bár nem könnyű a világ végére versenyekre járni – persze mellette még a maximumot is nyújtani – de el is érték azt!

Rózsavölgyi Sára, Erdélyi Hanna, Longhi Elizabeth, Keresztes Adél, Egressy Boglárka és Szimeiszter Blanka ezüstéremmel zárta az idei versenyévadot UP-3 step csoportban.

Aztán ott van az UP-3 korcsoportos step egységünk. Amellett, hogy igazán bájos jelenségek a pódiumon, az idei évben 2 fordulón ezüst, a 3. fordulón arany, végül a döntőben is ezüst érmesek lettek. Ajkaiként ott a helyük az országos élvonalban.

Szimeiszter Blanka, Egressy Boglárka és Longi Elizabeth az UP-3 trió egységben bronzérmesek lettek az Aerobik Magyar Kupa döntőn.

Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak UP-3 triónk tagjaiként Szimeiszter Blanka, Egressy Boglárka és Longi Elizabeth. Első idei versenyükön ezüstérmet szereztek, a 2. és 3. fordulóban a dobogóról épp lemaradva 4-ek lettek, végül a döntőn sikerült a bronzérmet megszerezniük.

Talabér Alíz, Pegán Petra, Lázár Napsugár és Molnár Patrícia Szaffi UP-2 step csoportban 5. helyen zárták az évet.

Elképesztő küzdeni akarást mutattak fel UP-2 step csapatunk lányai, akik az év folyamán a 9. helyről indulva, – minden fordulóban magasabb pontszámot szerezve – az 5. helyen végeztek a döntőben, az idei legjobb eredményüket elérve.

Samu Barbara, Csanádi Zara, Szikora Fanni UP-4 trió formációval 4. helyen végzett.

Up-4 triónk egy kezdeti hiba után az év legegyenletesebb teljesítményét nyújtotta, minden fordulóban és a döntőben is 4. helyezettek lettek a rendkívül erős mezőnyben. Tehetségük és szorgalmuk vitathatatlan, így a jövőben még sok szép eredményt várhatunk tőlük.

Szimeiszter Blanka, Egressy Boglárka, Longhi Elizabeth, Keresztes Adél és Erdélyi Hanna UP-3 csoport egységben 4. helyezettek lettek.

Up-3 csoportunk idén 4., 5., 5. helyezést ért el a Magyar Kupa fordulóiban, míg végül 4. helyezést elérve fejezte be ebben a formációban a versenyévadot, melyhez szívből gratulálok.

A felnőtt Step formáció díjátadójának pillanataival szeretnék köszönetet mondani minden versenyzőmnek és szüleiknek az egész éves kitartó és támogató hozzállásért! Mindig van hova fejlődni, tanulni, de már tudjuk, semmi sem lehetetlen és veletek együtt minden kihívás könnyen leküzdhető!

A megosztás segítség, köszönjük szépen!