Kedves Szülők, Gyerekek!

A tavalyi nagy sikerű táborunkat megismételve idén is megszervezzük a nyári sport és élménytáborunkat a Babucsa Civilházban 2021 július 12-16-ig. A táborunk napközis jellegű, minden nap 8-16 óráig tart, de természetesen tartunk ügyeletet reggel és délután is.

Idén is sok színes programmal várunk benneteket a sportolási lehetőségek mellett, amiben lesz lovaglás, strandolás, légvár, kipróbálhatjátok az aerobik mellett a ping-pongot, kosárlabdát és a trambulint. A Babucsa Civilház zárt kertje biztonságos akár egy családi ház és sokféle játékra kínál lehetőséget.

Napi háromszori étkezést biztosítunk a tábor alatt, melynek menüjét a gyerekek választhatják ki, a táborba hozhatnak magukkal játékot, sportszereket.

Táborunkba az elmúlt évhez hasonlóan 3 éves kortól várjuk a gyerekeket 10 éves korig. A jelentkezők számától és korosztályától függően még egy tábor hetet tudunk szervezni július 19-től 23-ig.

Jelentkezési határidó 2021 május 31. Jelentkezést leadni személyesen az edzéseken, vagy online az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

 

A megosztás segítség, köszönjük szépen!