Sok nehézséget okozott mindannyiunk életében a vírusjárvány, amely mostanra csillapodni látszik, így beszéljünk most az újraindulásról.

Edzéseink

Edzéseink egyelőre a Bányász Sportpályán, a szabadban indultak újra, minden héten kedden és csütörtökön 16:30-tól 17:30-ig, melyekre szeretettel várjuk az összes óvodást. Amennyiben ezeknek az edzéseknek a létszáma indokolja, akkor szét fogjuk bontani több napra őket. Amint az óvodákban a teljes kapacitás újraindul, ismét a megszokott környezetben várjuk a piciket az edzéseken, valószínűleg csak szeptembertől.

Táborok

Az óvodás aerobik táborok nem maradnak el, várhatóan augusztus első és második hetében kerül rájuk sor, melyre természetesen az összes korábbi jelentkezés érvényes lesz. A jelentkezések ezentúl főleg online történnek majd, de erről később.

Verseny

Az áprilisra tervezett Ajkai Aerobik Kupa terveink szerint a táborok után közvetlenül kerülne megrendezésre, biztosítva a lehetőséget a gyakorlásra a táborok ideje alatt is. Időpontja tehát várhatóan augusztus 3. hete, de ez még egyeztetés alatt.

Honlapunk

Megújult honlapunk, ami részben a válságnak köszönhető, részben annak, hogy nem vezettük át a csapatunk működésében bekövetkezett jelentős változást, és erre most volt idő. Röviden a lényeg az, hogy 2019 szeptemberétől az Ajkai Aerobik Sportegyesület már csak óvodás utánpótlás neveléssel, aerobik alapképzéssel foglalkozik és 2020 januártól már nem indít országos versenyeken sportolókat.

Online ügyintézés, bankkártyás fizetés

Honlapunk megújítása során megtartva a múlt bejegyzéseit már ezt az üzenetet közvetítjük és felruháztuk néhány új szolgáltatással is:

  • Mostantól lehetőleg online várjuk a szülők és a gyerekek regisztrációját csoportjainkba
  • A verseny és a tábori regisztrációk során csapattagjainknak nem kell újra megadniuk adataikat, pusztán a választott opciókat kell kijelölni és a nevezés, jelentkezés néhány másodperc alatt elintézhető
  • Az eddigi átutalásos fizetés mellett lehetőséget biztosítunk az eseti nevezési díjak, tábor előlegek, részvételi díjak bankkártyás fizetésére (fejlesztés alatt)
  • Hamarosan lehetőséget biztosítunk a havi rendszeres tagdíjak bankkártyás fizetésére. (fejlesztés alatt)

A célunk ezzel a papír és készpénzmentes működés megteremtése, de természetesen továbbra is lehetőség lesz ezek használatára is.

Keressetek minket elérhetőségeinken és igyekszünk behozni terveinket!

Márti

 

A megosztás segítség, köszönjük szépen!